За нас

ВЕЧЕ СМЕ И В БЪЛГАРИЯ

English Tours е английска лицензирана туристическа агенция с представителства в Лондон, Белград, а вече и в София. От 12 години организираме и провеждаме лагери в Обединеното кралство и други страни за туристи от Балканите. Работим в партньорство с редица училища в Англия и по света, за да предоставим най-доброто обучение за вашите деца. Имаме отлична репутация в образователния сектор и държим на добрите взаимоотношения с нашите клиенти.

 

Защо да изберете English Tours?

Прекарайте лятото по един забавен и полезен начин,  изучавайки чужд език и опознавайки някои от най-вълнуващите дестинации. Запознайте се с Англия, Шотландия, Уелс и всички техни забележителности, заедно с нашите опитни екскурзоводи. Ние предлагаме страхотни програми на достъпни цени.

 

Благодарение на English Tours, хиляди ученици  имаха възможността да посетят Обединеното кралство и да се докоснат до английската култура и език. Ние знаем, че децата трябва да имат възможността да практикуват езиковите си умения по английски в реална среда, която да стимулира тяхното възприятие. English Tours предлага идеалния лагер за всеки ученик, който е решил да затвърди английския си и да изкара една невероятна екскурзия в чужбина.

 

Доверете ни се!