Как най-бързо и ефективно да научим английски език
март 6, 2017 Тодор Стайнов

Как най-бързо и ефективно да научим английски език

Всяка година милиони хора по света започват да учат английски, защото той е основно средство за комуникация между различните националности и страни по света, а броят на изучаващите езика расте непрекъснато.

Често обаче сме толкова заети, че нямаме време да упражняваме и обогатим знанията си. Частните уроци пък отнемат твърде много време и средства. Затова ще ви представим няколко практически съвета, които мигновенно можете да започнете да спазвате:

 Не се стресирайте и направете план за действие

Важно е да имате план за действие, ваша лична стратегия за постигането на  целта ви. Определете продължителността на заниманията и колко време ще следвате вашия график. Първоначално можете да направите план за 3 месеца, в които през ден ще отделяте по 1 час за учене – като започнете с основна лексика и граматика, и продължите с по-сложни граматически правила. Повече от ясно е, че няма човек на земята, който да научи перфектно английски език за три месеца и вероятно и вие няма да се справите с това, но е напълно възможно, с малко повече труд и старание, да стигнете едно основно ниво на владеене на езика, с което да се справите при бъдещо посещение в чужда страна, на интервю за работа или разговор с чужденец.

Фокусът е важен за успеха

За да има резултат от вашето 3-месечно системно предизвикателство, е важно да отдадете цялото си внимание на вашата цел. Практикувайте това, от което наистина имате нужда и което ще ви помогне в конкретната ситуация. Не  се разконцентрирайте и бъдете изпълнителни.

Мотивацията е важна

Мотивирайте се, за да успеете. Мислете за всички неща, с които английският би ви помогнал. Опитайте се да четете книга или слушате музика на английски. Така ще подобрявате знанията си постоянно.

Отидете на екскурзия!

Ако имате възможността, направете си една екскурзия държава, в която говорят изучавания от вас език.. Запознайте се с културата и се опитайте да практикувате езика в реална среда. Това ще ви помогне да се отпуснете и да говорите свободно, без притеснения.

Ние от English Tours предлагаме изгодни езикови ваканции за ученици, по време на които те могат да надградят своите знания и умения, да се отпуснат да комуникират по-свободно и да практикуват езика в реалната му среда. Какво по-добро от това.

 

Вижте актуалните ни предложения:

 

  • Английски и немски лета 2017 г.

    След 7 години в комплекса, Копаоник се преместихме в парк-хотела в Иваница. Град Иваница е една действително красива част от…

  • Английски лета в Лондон (Уилзден)

    Тази лятна езикова програма е специално разработена за ученици на възраст от 10 до 18 години. Участниците ще имат възможността…

  • Английски зими: Копаоник 2017 г.

    Смесете вълнуващите усещания от една ски-ваканция с приятните преживявания в един езиков и академичен лагер този януари. „Английски зими“ е…

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

15 − eleven =