Английски зими: Копаоник 2017 г.

Английски зими: Копаоник 2017 г.

Лагер за ски, езиково обучение и други дейности за младежи от 10 до 18 години

29.1.2017 г. – 5.2.2017 г. (8 дни, 7 нощи)

Смесете вълнуващите усещания от една ски-ваканция с приятните преживявания в един езиков и академичен лагер този януари. „Английски зими“ е лагер, предназначен както за ученици, които изучават английски език, така и за ученици, които вече говорят езика, но търсят най-добрите преживявания. Програмата се реализира в едно от най-спиращите дъха места в Европа и дава възможност на учениците да карат ски на воля и след това да се запознаят с нови хора, да подобрят своя академичен аспект и добре да се забавляват когато не са на пистата.

Езиковата програма:

Включва 2 часа класни занимания на ден с учебна програма, предназначена да насърчи увереността при говорене и да подобри ученията за слушане и разбиране. Учениците се разделят на групи по възраст и ниво и практикуват с опитен учител, на когото английският е рóден език, за да могат наистина да подобрят езиковите си умения.

Лидерската програма:

За онези, които нямат нужда да работят върху своя английски или искат да се занимават с по-високите нива на английски език, реализираме програма, предназначена за хора, които владеят езика много добре или отлично. Тя включва изграждането на екип, упражнения по лидерство и решаване на проблеми и се ръководи от учители с докторат, като преподаването се извършва на английски език. Темите включват бизнес, политика и икономика и критично мислене.

Програмата от дейности:

За всяка вечер е предвидена програма от дейности за всички, която включва викторини, игри и тематични нощи. Учениците получават възможност да общуват и да печелят нови приятели с помощта на дейности, замислени да увличат и забавляват ученици от всяко езиково ниво.

За Копаоник:

Със своите приблизително 70 км ски-склонове за спускане, Копаоник е идеално място за онези, които обичат зимните спортове. Всички ски писти са взаимно свързани и адаптирани за скиори от всички нива:  от начинаещи до майстори. Тук е най-красивата планина в Сърбия и едно от най-добрите места за каране на ски на Балканите, в което през последните години бяха вложени значителни инвестиции и вече може да се похвали с минерални бани на открито и закрито, атракционни съоръжения и забавления, с множество кафенета, барове, ресторанти и магазини.

График

Ден 1: Отпътуване от Белград/летище „Никола Тесла“ в 10:00 часа сутринта. Пристигане в Копаоник и настаняване в хотела.  Пешеходна разходка из градския център, начално представяне и връщане в хотела с цел всеки да намери подходящите за него или нея обувки за ски и за проверка на наемането на екипировка. Езиковите ученици преминават тест, а вечерта провеждаме игри за разчупване на леда, за да могат учениците взаимно да се опознаят.

Дни 2 – 7: 8:00 ч. – 8:45 ч. Закуска; 09:00 ч. Тръгване от хотела и каране на ски от 09:15 ч. до 15:30 ч. всеки ден с прекъсване за обяд; 16:30 ч. – 18:45 ч. Класни занимания и семинари; от 18:45 ч. до 19:30 ч. е вечерята и от  20:00 ч. нататък има вечерни дейности

Ден 8: 8:00 ч. Закуска, след което става опаковането на багажа и сбогуването. В 10:00 ч. сутринта е връщането в Белград/летище „Никола Тесла“.

Цена

Пълната цена на тази програма е 499 EUR.

В цената са включени: настаняване в стая с три легла, полупансион (бюфетна закуска и вечеря), превоз до и от хотела до ски лифтовете всеки ден, опитен местен водач за всеки 10 скиора, билет за ски, класни занимания следобед и всички учебни материали, вечерни дейности.

Екстрите включват:

  • Превоз до Копаоник и обратно (55 EUR).
  • Класни занимания (цени за клиентите на English Tours: уроци по ски – 7,50 EUR на час, уроци по сноубординг – 10 EUR на час)
  • Наемане на екипировка: Ски – 20 EUR на седмица, сноуборд – 25 EUR на седмица

Агенция English Tours

English Tours е агенция, специализирана в образователен туризъм и в организирането на лагери. Програмата „Английски зими: Копаоник“ е изградена по модела на най-добрите международни лагери, като качеството и безопасността на нашите ученици винаги са били наш главен приоритет. Организираме лагери вече над 12 години и имаме кристално чиста репутация на агенция, която винаги задоволява очакванията на своите клиенти и осигурява реална стойност срещу получените пари.
Крайният срок за регистрацията и депозита (30%) е 30 дни преди началната дата на пътуването. Туроператорът си запазва правото в случай на промяна на транспортните цени, както и в случай на недостатъчен брой участници (минимум 25) да отмени пътуването. При всички обстоятелства туроператорът е длъжен да информира пътниците поне седем дни преди началната дата на планираното пътуване и да възстанови изцяло получените суми в случай на отмяна на пътуването. Цялата сума на пакета трябва да е заплатена не по-късно от две седмици преди пътуването.

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

eleven + fourteen =