Английски лета в Лондон (Уилзден)

Английски лета в Лондон (Уилзден)

Място: Лондон (Уилзден)

Организатор на програмата: English Tours

Дати: Група 1: 18/06/2017 г. – 02/07/2017 г.  или
Група 2: 16/07/2017 г. – 30/07/2017 г.

Продължителност: 2 седмици

Възраст: 10 – 18 години

ЛЯТО В ЛОНДОН

Тази лятна езикова програма е специално разработена за ученици на възраст от 10 до 18 години. Участниците ще имат възможността да подобрят значително уменията си да комуникират на английски език без да се притесняват. Това е едно пътуване приключение, с много слушане и говорене на английски, разглеждане на забележителности, игри, забавления и интернационални приятелства. Учебното съдържание е специално разработено за краткосрочно обучение от квалифицирани преподаватели. След уроците учениците ще имат възможността да видят почти всичко, което Лондон има да предложи. Програмата е специално проектирана да покаже всички най-важни атракции, както и някои от най-добре пазените тайни на Лондон.

Настаняване

Учениците се настаняват в стилен и модерен блок, който се намира в близост до пътния възел на Уилзден, само на няколко спирки с метрото от центъра на Лондон. Има пряка линия и до улиците „Бейкър Стрийт“ и „Оксфорд Стрийт“, както и до площад „Трафалгар“. Учениците ще бъдат в стаи с две легла, със собствена баня и тоалетна. Настаняването е на принципа на полупансион (бюфетна закуска и вечеря). Учебният район разполага с модерни класни стаи и ресторант, както и с безжичен интернет. В близост има много магазини и ресторанти. Могат предварително да се осигурят ежедневни пакети със свежа храна за обяд на цена £20 на седмица или пък учениците могат след учебните часове да си осигурят свой обяд от различни места наблизо.

Обучение

Учениците ще имат 20 урока по английски седмично (15 часа обучение), провеждани от квалифицирани преподаватели. Обучението се осъществява под формата на игри и интересни теми за разговор. В началото на курса учениците ще бъдат групирани според нивото си на владеене  на английски език. В края на програмата всички ще получат удостоверение и отчет за напредъка си. Целта на курса е да се подобрят умения на учениците да комуникират на английски език.

ДЕЙНОСТИ И ЕКСКУРЗИИ

Програмата е специално проектирана да покаже на учениците всички най-важни атракции, както и някои от най-добре пазените тайни на Лондон.

 

Дата Време Обиколка
Ден 1 Сутринта Пристигане и настаняване
Следобед Екскурзия до пазарите в Камден Маркет и до Регентския парк
Ден 2 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Пешеходна обиколка из Лондон: Сградите на Парламента, Уестминстърското абатство, Парада на конната стража, Парка „Свети Яков“, Бъкингамският дворец, площад „Трафалгар“ и Националната галерия, кръстовището на Пикадили и улица „Оксфорд Стрийт“
Ден 3 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Посещение на Британския музей, последван от Ковънт Гардън
Ден 4 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Пътуване с речен кораб по река Темза до Гринуич и посещение на Музея за корабоплаване и Гринуичката обсерватория. Канарския пристан
Ден 5 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Посещение на Кенсингтън палъс и Хайд Парк, последвани от Природния музей и Музея на науката
Ден 6 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Пешеходна обиколка на Южния бряг на Темза, включително влизане в галерията „Тейт Модърн“, Шекспировият театър „Глобус“, Моста на Милениума, Бъръ Маркет и катедралите „Саутуорк“  и „Св. Павел“
Ден 7 Сутринта Целодневна екскурзия (Брайтън, Кембридж, Кентърбъри или Оксфорд)
Следобед Целодневна екскурзия
Ден 8 Сутринта Дейности по избор
Следобед Дейности по избор
Ден 9 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Лондонското Сити, включително Английската банка, улица „Олд Бейли“, улица „Флийт Стрийт“ и Бишъпс Гейт
Ден 10 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Обиколка на прочутите хора и места в Сохо
Ден 11 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Екскурзия и обиколка на стадион „Уембли“
Ден 12 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Лондонската кула и обиколка, посветена на Джак Изкормвача
Ден 13 Сутринта Закуска и след това уроци, последвани от обяд
Следобед Пазаруване на сувенири
Ден 14 Сутринта Целодневна екскурзия (Брайтън, Кембридж, Кентърбъри или Оксфорд)
Следобед Целодневна екскурзия
Ден 15 Сутринта Опаковане и подготовка за заминаване
Следобед Обратен полет

 

ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧИТЕЛИ

(Само Група 1) Водачите на групи, които довеждат ученици, също могат да се възползват от седмица на обучение по ресурси за учители докато учениците имат уроци. Курсът е специално проектиран за English Tours, така че да предложи на учителите подбор от материали от курсове като TOEFL и CELTA и се преподава от опитни и квалифицирани специалисти по обучаване на учители.

Група номер  Цена

1          1199 GBP

2          1249 GBP

Цената включва: 20 урока по английски седмично в училище, което е акредитирано от Британския съвет, учебни материали и удостоверение, настаняване с полупансион в стаи с по две отделни легла и собствена баня и тоалетна, трансфер от и до летището, билети за метрото и извън училищни дейности и екскурзии в съответствие с програмата. Цената включва и услугите на обучен екскурзовод.

Цената не включва: таксата за регистрация: £50, самолетния билет, пакетираната храна за обяд: £40, екскурзиите и дейностите по избор.


Забележка: Крайният срок за кандидатстване е поне 8 седмици преди започването на програмата. Плащанията се правят с британски паундове (GBP) по сметката в чужда валута на агенция English Tours и трябва да са извършени не по-късно от 2 седмици преди започването на програмата. Екскурзиите по избор се заплащат само на място с GBP в брой.

 

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

one × 2 =